Egyedi erp rendszer logó

Számlák nyilvántartása

Avagy kövesse nyomon a ki- és beérkező számlák ügyeit

Számlák nyilvántartása – A számlanyilvántartó programot elsősorban olyan vállalkozóknak, cégeknek készült, akik figyelemmel szeretnék kísérni a bejövő számláikat (kiadásokat) és a kimenő számláikat (bevételeiket). Programunk automatikusan összesíti a különböző szűrési feltételeknek megfelelő számlák bruttó összegeit, emiatt még magánembereknek is hasznos lehet, hogy megfigyeljék, hogy mire költenek a legtöbbet.

A Számlák nyilvántartása program használata

A Számlanyilvántartó program a bejelentkező képernyővel indul. Illetéktelenek nem léphetnek be. Felhasználónként meg lehet határozni, hogy milyen menüpontokat láthatnak, illetve érhetnek el.

Az Ügyfél karbantartás modulban rögzíteni lehet az eladó és vevő cégeket. Egy cég lehet egyszerre eladó is és vevő is, ezért ezeket a tulajdonságokat pipákkal lehet meghatározni.

Tekintse meg az online bemutatókat az ERP rendszerrel kapcsolatban az alábbi gombra kattintva
Amennyiben szeretné, szakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy átbeszéljék az Önök igényeit

Az alábbiak szerint vihetünk fel új sort, törölhetünk és szerkeszthetünk meglévő sort:

Számlához kapcsolódó sorok: a kijelölt számlasorhoz tartozó tételek lehet megadni (pl, hogy mik szerepelnek a számlán)

Állomány csatolása a számlához: a kijelölt számlához fel lehet tölteni a konkrét számlát (pl. pdf-ben, vagy képet, stb.)

Ki lehet választani, hogy Kimenő, vagy Bejövő számlát vigyünk fel a következők szerint:

Valamint az évek között is lehet válogatni (ha pl. vissza szeretnénk nézni valamit):

Cash flow jelentések – megtekinthetjük az összes itt rögzített számlát az összes adattal. Oszlopokra szűrhetünk, illetve kiexportálhatjuk Excelbe.

Számlanyilvántartó – Több cég kezelése – Ha több cég számláját kezeljük egy programon belül, akkor kiválasztható, hogy melyik cégként rögzítjük az adott ügyfél számláját

Tekintse meg az online bemutatókat az ERP rendszerrel kapcsolatban az alábbi gombra kattintva
Amennyiben szeretné, szakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy átbeszéljék az Önök igényeit

Számlák nyilvántartása - Összefoglaló

  • A Számla nyilvántartó program Rögzített számlák modul ablakában megtekinthetjük az eddig felvitt számlákat, illetve módosíthatjuk azokat.
  • Számla rögzítéskor választhatunk, hogy az adott számla Bejövő számla (kiadás), vagy Kimenő számla (általunk kiadott, vagyis bevétel).
  • A Számla Keltét és a Fizetési határidejét kényelmesen naptárból választhatjuk ki a Számla nyilvántartó programban.
  • A cég nevet nem kell begépelni, hanem egy gombra kattintva elég kiválasztani a meglévő Ügyfél listából.
Számlához kapcsolódó sorok
  • A Számlanyilvántartó program intelligensen figyeli a Számla típusa mezőt: bejövő számla esetén csak az Eladó cégeket ajánlja fel, kimenő számla esetén pedig csak a Vevő típusú cégeket.
  • Kiválasztás után természetesen a címet és a bankszámlát is automatikusan kitölti.
  • Az Átutalva pipával állíthatjuk be, hogy az adott számla át lett-e már utalva.
  • A Számla nyilvántartó program automatikusan összesíti a bruttó összegeket a táblázat alján figyelve a leszűrt adatokra. Ez azt jelenti, hogy ha például csak a Bejövő számlákat akarjuk látni, akkor a bejövő számlákat összesíti, ha csak azokat a számlákat akarjuk látni, melyek kimenő számlák és még nem voltak fizetve, akkor azokat összesíti.
  • A táblázatban található oszlopok sorrendjét szabadon fel tudjuk cserélni, el tudjuk rejteni a felesleges oszlopokat, valamint a rendezést meg tudjuk változtatni. (A Floppy gombra kattintva a program elmenti a fenti beállításokat és legközelebb már emlékezni fog ráés automatikusan betölti!)
  • A Számla rögzítő szoftver Rögzített számlák adatait egy gombnyomásra ki tudjuk exportálni Excel formátumban.